Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni

Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni

Kızılay Düzce Şubemizin, Kızılay Haftası nedeniyle düzenlediği,” Kızılay ve İyilik İçin Harekete Geç” başlığı ile düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler düzenlenen bir törenle ödüllendirildiler.

Kızılay Düzce Şubesi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen ödül törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz,  Düzce Vali Yardımcılarından Cemal Demiryürek, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile kurum temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Törende, bir konuşma yapan,  Düzce Şube Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Halil Aydın bir konuşma yaparak Kızılay’ın önemini ve yaptığı hizmetleri ifade ederek,” Kızılay ve İyilik İçin  Harekete Geç” sloganın  destek gördüğünün altını çizdi.

Tören daha sonra dereceye giren öğrencilerin  katılımcılar tarafından ödüllendirilmesi ile devam edip toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.